Meille töihin

Hei sosiaalialan huippuammattilainen!

Perhehoitokumppanit Suomessa OY (PKS) on yksityinen, erityisen vahvasti tuetun, turvallisen perhehoidon toimija. Tuotamme erittäin korkealaatuisia palveluja sijoitetuille lapsille ja  monipuolista tukea lasten sijaisvanhemmille. Palveluihimme kuuluu myös tukiperhetoimintaa sekä avohuollon perhekuntoutusta ja vanhemmuuden arviointia.

Tiimiimme valittavilta sosiaalialan osaajilta edellytetään sopivan koulutuksen lisäksi vähintään 2 vuoden kokemusta lastensuojelusta.  Lisäksi valittavilla henkilöillä tulee olla rohkeutta, itsenäiset työskentelytaidot sekä positiivinen ja kunnioittava asenne kaikissa kohtaamisissa lasten, nuorten, heidän perheidensä sekä perhehoitajiemme kanssa.

Meille tärkeää on työn tekeminen laadukkaasti ja sovitusti. Työntekijämme on oltava kiinnostunut oman ammattitaitonsa ja työnsä kehittämisestä. Työ vaatii paljon liikkumista ja joustavaa työaikaa. Ajokortti on välttämätön ja ajokilometrejä kertyy paljon ympäri vuoden. Yritys tarjoaa auton työtehtävien hoitoon.

Kiinnostuitko? Katso alta vapaat työpaikkamme tai jätä avoin hakemus suoraan aluepäälliköille tai perhehoidon johtajalle.
Yhteystiedot löydät täältä: OTA YHTEYTTÄ

Avoimet työpaikkamme:

Löydät avoimet paikat TÄÄLTÄ