Tarinamme

Haluamme mahdollistaa perhesijoituksen myös lapsille, joilla on erityisiä haasteita ja joiden hoitoon perhehoitaja tarvitsee vahvempaa tukea.

PKS on perustettu Suomeen vuonna 2008 ensimmäisenä yksityisenä perhehoidon palveluntuottajana. Olemme osa suomalaista Avosylin yhtymää, joka tarjoaa laadukkaan palvelujatkumon sosiaalihuollon palveluista lastensuojelun vahvasti tuettuun perhehoitoon ja jälkihuoltoon asti.

Tarinamme alkoi vuonna 1994 Britanniassa sosiaalityöntekijän ja sijaisvanhemman sinnikkyydestä puolustaa sijoitettavan lapsen oikeutta perhehoitoon laitoshoidon sijaan. Nämä ihmiset jakoivat saman vision: he halusivat mahdollistaa perhesijoituksen myös niille lapsille, joilla oli erityisiä haasteita ja joiden hoitoon ja huolenpitoon perhehoitaja tarvitsi vahvempaa tukea. Kaikki alkoi yhden lapsen perhehoidon mahdollistamisesta: ensiksi he halusivat tehdä itse työnsä eri tavalla ja haastaa toimintaympäristöään – lopulta he päätyivät muuttamaan maailmaa.

Tästä missiosta sai alkunsa myös Avosylin yhtymä ja sen emoyhtiö Key Assets, joka on rakentanut jo yli kahdentoista vuoden ajan vahvaa perhehoito- ja lastensuojelupalveluita tarjoavaa kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Tänä päivänä maailmanlaajuinen organisaatiomme toimii jo yhdeksässä eri maassa, neljällä eri mantereella. Toimimme myös yhteistyössä Martin James Foundationin kanssa, joka on mukana uudistamassa lastensuojelun rakennetta Kaakkois-Aasiassa, Afrikassa ja Intiassa.

Tutustu meihin

Lue lisää: www.avosylin.fi