Infotilaisuudet ja valmennukset

Järjestämme kalenterivuoden aikana INFO-tilaisuuksia sijaisvanhemmuudesta tai tukiperhetoiminnasta kiinnostuneille sekä sijaisvanhemmuuteen valmentavia PRIDE-valmennuksia. Seuraa tiedotusta, kysy lisää ja tule mukaan!

Sijaisvanhemmuudesta kiinnostuneet

Yhteyshenkilönä perhehoitokoordinaattori Anna Asikainen
044 565 3226
anna.asikainen@perhehoitokumppanit.fi

Infotilaisuudet

Perhehoitoinfoissamme käymme läpi yleisiä perhehoitoon liittyviä asioita. Mukaan saa tulla kuuntelemaan tai kysymään kysymyksiä. Etäinfojen ilmoittautumislinkki päivittyy tälle sivulle noin 2 viikkoa ennen infotilaisuutta.

PRIDE-ennakkovalmennukset

Päivämäärät tarkentuvat valmennuksen lähestyessä ja muutoksia saattaa tulla. Ilmoittautua voit ottamalla yhteyttä perhehoitokoordinaattoriimme Anna Asikaiseen (yhteystiedot yllä).

  • 05/2024 Etelä-Karjala
  • 07/2024 Pirkanmaa (Tampere)
  • 10/2024 Etelä-/Keski-Pohjanmaa (Kokkola/Seinäjoki)
  • 10/2024 Pohjoinen Suomi

PRIDE-valmennuksen aikana sijaisvanhemmuutta harkitsevalla on mahdollisuus pohtia elämänkokemuksiaan ja tutkia niitä sijaisvanhemmuuden näkökulmasta. Valmennus antaa tietoa ja tilaisuuden prosessoida omia valmiuksiaan sijaisvanhemmaksi. Lue lisää Pesäpuun sivuilta.

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus? Soita perhehoitokoordinaattori Anna Asikaiselle tai jätä meille yhteystietosi täyttämällä ensitiedustelulomake, ja me olemme yhteydessä sinuun!

Tuki- tai lomitusperhetoiminnasta kiinnostuneet

Yhteyshenkilönä tukiperhekoordinaattori Hanna Marjamäki
050 577 8952
hanna.marjamaki@perhehoitokumppanit.fi

Infotilaisuudet

Tuki- ja lomitusperheinfoissamme käymme läpi yleisiä tuki- ja lomitusperhetoimintaan liittyviä asioita. Mukaan saa tulla kuuntelemaan tai kysymään kysymyksiä. Etäinfojen ilmoittautumislinkki päivittyy tälle sivulle noin 2 viikkoa ennen infotilaisuutta.

Valmennukset tuki- ja lomitusperheille

Valmennuksessa käymme läpi tuki- ja lomitusperhetoiminnan perusteita, käytäntöä ja lainsäädäntöä. Valmennukset järjestetään etänä kahtena iltana ja kumpaankin illoista on osallistuttava. Ilmoittautua voit ottamalla yhteyttä tukiperhekoordinaattoriimme Hanna Marjamäkeen (yhteystiedot yllä).

  • 25.9.2024 ja 2.10.2024 klo 17-20

Kiinnostaako tuki- tai lomitusperhetoiminta? Soita tukiperhekoordinaattori Hanna Marjamäelle tai jätä meille yhteystietosi täyttämällä ensitiedustelulomake, ja me olemme yhteydessä sinuun!

Olemme kyllä tyytyväisiä valmennuksen antiin. Antoi enemmän kuin osasimme odottaa. Paljon infoa, mutta ei missään kohtaa puuduttavaa. Mielekkäästi rakennettu valmennus.

Oli tosi hyvä ja kattava valmennus. Erityisesti tykkäsin vierailevista perheistä, jotka kertoivat omasta arjestaan lasten kanssa.

Minusta koulutus oli sopivan informatiivinen ja sisälsi kuitenkin paljon käytännön kokemuksia ja tosi tilanteisiin valmistumista. Heräsi paljon ajatuksia siitä, mitä käytäntö mahdollisesti tulee olemaan. Kiitos paljon! 🙂